Opera

Efter problemer med mozilla og en generel antipati overfor explorer (spørg mig ikke hvorfor – sådan har jeg det bare) har jeg downloadet opera. Og den virker faktisk ret cool. Den er mere enkel at hitte rundt i end Avant, en anden browser jeg har fået foreslået – det kunne ende med en længere affære, tror jeg. Hvad er din yndlingsbrowser?

Reklamer

13 kommentarer

Filed under Andet, Internet

13 responses to “Opera

 1. Velkommen i klubben! 😀
  IE kører skod på min computer og Firefox gider jeg ikke bruge fordi alle de smarte gør. 😉
  Opera kører måske en anelse langsomt, men dens rss-reader er rigtig go. Jeg har været rigtig glad for den i en del år efterhånden. De nordmænd kan noget.

 2. Som Mikael siger er det helt korrekt at jeg bruger Firefox 😀
  En væsentlig grund hedder AdBlock Plus.

  Men både IE og Safari er installeret. Nogle gange er det meget praktisk at have forskellige browsere.

 3. Jeg forstår ikke hvad der er galt med IE. Med forbehold for, at jeg slet ikke er nørdet nok, har jeg altså aldrig haft problemer med browseren.. Hvad bruger i dem til siden det ikke virker?? hmm..

 4. simon kl

  Apropos opera, så er Luciano Pavarotti netop død. Sørgeligt men sandt.

 5. Lind: IE fungerer fint på min computer på arbejde, men på min Dell bærbare med fladskærm er det ubrugeligt, sider vil ikke loade ordentlig osv. Ved ikke hvorfor, men det er nok til jeg ikke gider bruge den.

 6. Luciano er død!?

  Lad mig anbefale hans “Rigoletto” fra vist nok 1973. En af de bedste operaindspilninger ever.

 7. Firefox her – men IE7 er installeret, så jeg bl.a. kan se den her som næsten altid laver ballade i Firefox

  Opera er i øvrigt skønt. For et par dage siden fik jeg købt Beethovens 9. symfoni – det er altså FREMRAGENDE! 🙂

 8. Jeg har brugt Opera siden den hed 3.62. Og jeg har ingen planer om at skifte foreløbig. For mig er Opera – the Swiss army knife of the internet.

  På et tidspunkt her i sommer tvang jeg mig til i en uge kun at bruge Firefox. Og jeg har aldrig følt mig så vanfør på nettet. Uanset hvor mange extensions jeg lod mig smide i nakken. Både i mit daglige arbejde og når jeg har fri, så er Opera et sine qua non.

  Opera er i gang med at udskifte browserens ‘rendering engine’, som det hedder, og det betyder blandt andet… well, det betyder at Opera kommer til at sparke endnu mere røv end den gør i forvejen. Eller bagdel, hvis man ikke må sige røv her…

  Det værste, der er at sige om Opera er deres logo. Det er lige så hæsligt, som browseren er sublim.

 9. Det lyder som om det er dig jeg skal henvende mig til, hvis jeg får problemer med den 😉
  Jeg synes den er en kende langsommere end firefox og ie – men ikke mere end man kan leve med det. Jeg kan godt mærke at man lige skal lære den at kende, men der er nu mange smarte funktioner… Er f.eks. helt tosset med den der tryllestav – det er genialt, hvis man er flere brugere om samme computer! Kvikknapperne er også fede.

 10. Du skal være velkommen – og kan jeg ikke svare, så ved jeg, hvor de findes 🙂

  Ja, tryllestaven er absolut én af mine yndlingsfeatures. Det indbyggede note-apparat og søgning fra adressefeltet bruger jeg også hele tiden. Og af en og anden grund er jeg også kommet til at holde af de der Speed Dial-ting, selv om jeg syntes det var en fjollet idé til at begynde med…

  Jeg bruger for tiden en spritny Alpha-version af Opera 9.5. Den er rigtig hurtig. En anden lille lækker ting, der kommer i den version er synkronisering af bl.a. bogmærker, så man kan holde dem opdateret på tværs af to computere, hvis man nu både bruger Opera på en desktop og en laptop.

 11. Uuuuuh. Lyder fancy.
  hvad er det for noget med et indbygget noteapparat?

 12. Øhm… det er vist heller ikke den heldigste betegnelse. Men funktionen findes i sidepanelet. Man kan skrive noter, sortere dem i foldere osv. Men det virkeligt nyttige er, at man lige kan kopiere tekst direkte fra en webside ind som note (Marker > højreklik > Kopier til note). Opera husker også, hvor man har klippet teksten, så noten også kan fungere som bogmærke.

  Omvendt kan man også sætte noter ind i kommentar-felter som dette. Jeg skriver næsten altid mine kommentarer, forum-indlæg og undertiden også e-mails i noteapparaturet først og klipper det ind i feltet – så risikerer jeg ikke at min smukke tekst, som jeg har svedt over i både halve og hele dusin minutter, forsvinder ud i det blå, hvis der sker et eller andet kiks på den pågældende side…

 13. ge-ni-alt
  Du har mere eller mindre omvendt mig. De små kiks jeg oplever med den, f.eks at visse sider ikke vil loade i første forsøg, er vel bare begyndervanskeligheder?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s